Cellulitis


Wat is dit?
Ongewenste bubbeltjes aan je billen of buik? We hebben er helaas allemaal last van en worden er op alle leeftijden mee geconfronteerd.

Hoe kunnen wij u helpen?
Elke vorm van cellulitis is anders. Anders van aard, anders in de fase van ontwikkeling, enz. Het is dus van het grootste belang om eerst een juiste diagnose te stellen en daar vervolgens een aangepaste behandeling op toe te passen. Met onze Cryolipolyse behandelingen kiezen wij voor een revolutionaire behandeling om cellulitis te bestrijden op een gepersonaliseerde en dynamische manier. Elke behandeling wordt heel specifiek afgestemd op de aard en de ontwikkeling van de cellulitis. 
Hoe lossen we dit op?


Voor wie?
Elke leeftijd.

Wat doet het?
Elke vorm van cellulitis is anders. Anders van aard, anders in de fase van ontwikkeling, enz. Het is dus van het grootste belang om eerst een juiste diagnose te stellen en daar vervolgens een aangepaste behandeling op toe te passen. Met Cellulishock kiezen wij voor een revolutionaire behandeling om cellulitis te bestrijden op een gepersonaliseerde en dynamische manier. Elke behandeling wordt heel specifiek afgestemd op de aard en de ontwikkeling van de cellulitis. Na een zorgvuldige diagnose kiezen we voor jou het meest aangepaste behandelingsprogramma en we passen dat aan jouw specifieke behoeften aan.

Hoe wordt het ervaren?
Dit is een zeer aangename en efficiënte behandeling.

Wat na de behandeling?
De behandelde zone voelt lichtjes warm aan gedurende enkele uren. 

Frequentie en duur?
De behandeling duurt zelf 30 min.
We raden 5 sessies aan met min 1 week tussen. 


Voor wie?
Elke man/vrouw, elke leeftijd die wil afslanken en ontgiften, die water ophoudt, lymfeproblemen heeft, met cellulitis, huidverslapping, slecht werkende lever-maag-darmen-hart of bloedvaten, fibromyalgie, vruchtbaarheidsproblemen of een traag werkende schildklier. 

Wat doet het?
Biostimology:
De korte magnetische golven doen de gladde spieren werken en in 30 minuten verbranden we 650 calorieën. De gladde spieren bevinden zich in alle organen, bloedvaten en het lymfesysteem. Deze spieren verbruiken 45% van onze energie. Door die werking wordt de lipolyse gestimuleerd. Onze vetten worden aangesproken, zowel  de subcutane als viscerale (buik) vetten. We slanken af! Gifstoffen komen vrij. Cellulitis vermindert spectaculair!
Doordat de spieren in de bloedvaten extra hun werk doen wordt er 200% meer zuurstof aangeleverd. Dit zorgt voor meer collageen en elastine in de huid. Onze huid wordt strakker en jonger!
Doordat de vetverbranding gestimuleerd wordt, werkt onze stofwisseling terug sterken zoals in de jongere jaren. Dus met een aangepast eetpatroon gaat u veel sneller gewicht verliezen. 

Hoe wordt het ervaren?
Dit is een zeer aangename behandeling. Sommige klanten vallen zelfs in slaap.

Wat na de behandeling?
U voelt zich heel relax, uitgerust en meer energiek. Belangrijk is dat u voor de behandeling en tot 2 uur na de behandeling geen koolhydraten mag eten. Wat bewegen net na de sessie gaat uw stofwisseling stimuleren waardoor u nog gemakkelijker afslankt. 

Na 12 sessies: min. 1 kledingsmaat minder / 8,2% minder visceraal vet / 4,1% minder subcutaan vet! 

Frequentie en duur?
De behandeling duurt zelf 30 min.
We raden min. 12 sessies aan en dit min. 2 keer per week. 

PROMO: Bodysculptor


Ken je deze aangename en revitaliserende behandeling al? De bodysculptor zorgt voor:

 • minder cellulitis,
 • minder centimeters,
 • een stakke en gladde huid,
 • en een fit gevoel!

Neem nu een abonnement met €200 korting en ervaar het effect al na 4 sessies!

Logo

Openingsuren


 • Ma 09:00 - 13:00
 • Di 09:00 - 20:00
 • Wo 09:00 - 12:00 - NM op afspraak
 • Do 09:00 - 20:00
 • Vr 09:00 - 12:00 - NM op afspraak
 • Za Gesloten
 • ZoGesloten

Volg ons


Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en nieuwtjes!