Gedeshydrateerde huid


Wat is het?
Zon, menopauze, familiale erfelijkheid, roken  of een foute thuisverzorging zorgt vaak voor een droge huid. Soms evolueert dit in lokaal eczeem? Vaak in de wenkbrauwen of op het voorhoofd. Op latere leeftijd uit zich dat dan ook in vroegtijdige huidveroudering.

Een gevoelige huid is een fijne huid die fout reageert op producten of te agressieve behandelingen. Het kan ook een gevolg zijn van medicatie.

Hoe kunnen wij u helpen?
We gaan de ph (zuurtegraad) van uw huid herstellen waardoor de  vochtbalans terug herstelt. 

Ook het stimuleren van de aanmaak van nieuwe cellen die de epiderm of bovenste huidlaag verdikken  is zeer efficiënt.

Hoe lossen we dit op?


Bij een professionele peeling verwijderen we de dode huidcellen van je huid door het aanbrengen van een laaggedoseerd fruitzuur. Met een peeling – van het Engelse ‘to peel’ – ‘pellen’ we je huid lichtjes af. Je huid zet een genezingsproces op, vernieuwt zichzelf en komt jonger en gerevitaliseerd uit dat proces. Na een huidanalyse stellen wij een aangepaste kuur voor. Een Glycol peeling is de meest gebruikte voor rimpels en groeven. Er zijn verschillende soorten zuren : glycol, salicyl, lactic..

De Mesoéclat peeling van Mesoestetic is marktleider in anti-aging. 

Hoe wordt het ervaren?
Deze behandelingen zijn licht gevoelig.

Wat na de behandeling?
Uw huid ziet lichtjes rood.  Er kunnen kleine microscopische huidschilfers loskomen. Na een paar dagen is uw huid mooi gelift en jonger. We raden een basispakket verzorging aan en het gebruik van een sunblock 50plus tot drie dagen na de behandeling.

Frequentie en duur?
Duur ongeveer 45 min.

 

Voor wie?
Voor iedere leeftijd en ieder huidtype. 
Voor de vermoeide huid en oudere huid: NEOREVIVE
Onzuivere huid of huid met groffe textuur: NEOREVIVE
Voor pigmentproblemen (bruine vlekken): NEOBRIGHT

Wat doet het?
Innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing die 3 essentiële behandelingen gelijktijdig uitoefent. Het verwijdert de dode huidcellen van de hoornlaag door de exfoliatie met de Casugen capsule. We brengen via infusie revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid. Nadien wordt er CO² ingeluisd waardoor er van binnenuit onmiddelijk zuurstofrijk bloed naar de huid getransporteerd wordt.

Hoe wordt het ervaren?
Dit is een zeer aangename behandeling.

Wat na de behandeling?
U heeft een mooie zuivere opgespannen huid zonder merkbare roodheden. Uw huid voelt ook gladder aan. Na een aantal sessies is uw huid jonger en meer egaal van teint. De bruine vlekjes verdwijnen of vervagen.

Frequentie en duur?
Duur ongeveer 45 min.
We stellen een kuur van 5 sessies voor, telkens om de 2 weken. 

Wat doet het?
Volledige gelaatsverzorging met reiniging, peeling en aangepast masker. Een ampoule met Hyalyronzuur wordt ingemasseerd en geïoniseerd. Dit wordt afgewerkt met 20 minuten LED therapie om het Hyalyronzuur te doen inwerken. 

Hoe wordt het ervaren?
Dit is een zeer aangename behandeling.

Wat na de behandeling?
U heeft een mooie zuivere opgespannen huid zonder merkbare roodheden. Uw huid voelt ook gladder aan. Na een aantal sessies is uw huid jonger en meer egaal van teint. 

Frequentie en duur?
Duur ongeveer 60 min.
We stellen een kuur van 5 sessies voor, telkens om de 2 weken. 

Logo

Openingsuren


  • Ma 09:00 - 13:00
  • Di 09:00 - 20:00
  • Wo 09:00 - 12:00 - NM op afspraak
  • Do 09:00 - 20:00
  • Vr 09:00 - 12:00 - NM op afspraak
  • Za Gesloten
  • ZoGesloten

Volg ons


Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en nieuwtjes!