Gevoelige huid


Wat is het?
Zon, menopauze, familiale erfelijkheid, roken  of een foute thuisverzorging zorgt vaak voor een droge huid. Soms evolueert dit in lokaal eczeem? Vaak in de wenkbrauwen of op het voorhoofd. Op latere leeftijd uit zich dat dan ook in vroegtijdige huidveroudering.

Een gevoelige huid is een fijne huid die fout reageert op producten of te agressieve behandelingen. Het kan ook een gevolg zijn van medicatie.

Hoe kunnen wij u helpen?
We gaan de ph (zuurtegraad) van uw huid herstellen waardoor de  vochtbalans terug herstelt. 

Ook het stimuleren van de aanmaak van nieuwe cellen die de epiderm of bovenste huidlaag verdikken  is zeer efficiënt.

Hoe lossen we dit op?


Bij een professionele peeling verwijderen we de dode huidcellen van je huid door het aanbrengen van een laaggedoseerd fruitzuur. Met een peeling – van het Engelse ‘to peel’ – ‘pellen’ we je huid lichtjes af. Je huid zet een genezingsproces op, vernieuwt zichzelf en komt jonger en gerevitaliseerd uit dat proces. Na een huidanalyse stellen wij een aangepaste kuur voor. Een Glycol peeling is de meest gebruikte voor rimpels en groeven. Er zijn verschillende soorten zuren : glycol, salicyl, lactic..
De Mesoéclat peeling van Mesoestetic is marktleider in anti-aging. 

Hoe wordt het ervaren?
Deze behandelingen zijn licht gevoelig.

Wat na de behandeling?
Uw huid ziet lichtjes rood.  Er kunnen kleine microscopische huidschilfers loskomen. Na een paar dagen is uw huid mooi gelift en jonger. We raden een basispakket verzorging aan en het gebruik van een sunblock 50plus tot drie dagen na de behandeling.

Frequentie en duur?
Duur ongeveer 45 min.


Wat doet het?
Volledige gelaatsverzorging met reiniging, peeling en aangepast masker. Een PRP ampoule wordt ingemasseerd en geïoniseerd. Dit wordt afgewerkt met 20 minuten LED therapie om de stamcellen te activeren. 

Hoe wordt het ervaren?
Dit is een zeer aangename behandeling.

Wat na de behandeling?
U heeft een mooie zuivere opgespannen huid zonder merkbare roodheden. Uw huid voelt ook gladder aan. Na een aantal sessies is uw huid jonger en meer egaal van teint. 

Frequentie en duur?
Duur ongeveer 60 min.
We stellen een kuur van 5 sessies voor, telkens om de 2 weken. 

Logo

Openingsuren


  • Ma 09:00 - 13:00
  • Di 09:00 - 20:00
  • Wo 09:00 - 12:00 - NM op afspraak
  • Do 09:00 - 20:00
  • Vr 09:00 - 12:00 - NM op afspraak
  • Za Gesloten
  • ZoGesloten

Volg ons


Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en nieuwtjes!