Laserontharing

Alma Soprano Ice Platinum Diodelaser

Eigenares re-sult met nieuwe laser voor ontharing

Veilige permanente ontharing


De nieuwste technologie voor onze klanten!

 • Klasse 4 medische laser
 • Voor alle huid- en haartypes
 • Pijnloos
 • 100% resultaat
 • Uniek in Groot-Leuven

Laserontharing


Wil jij je bikinilijn, benen, oksels of nog een ander lichaamsdeel laten ontharen? Kies voor Re-Sult, met 17 jaar ervaring in permanente ontharing in Leuven.

Pijnloos, veilig en gegarandeerd resultaat. Je bent nog op tijd voor een zomer zonder haartjes!

De voortdurende strijd om ongewenst haar te verwijderen kan een levenslange strijd zijn. Dankzij doorbraken in onderzoek en ontwikkeling bij Alma Lasers, biedt Soprano ICE Platinum een eenvoudige, one-stop oplossing voor all-inclusive ontharing op maat van jouw specifieke behoeften. En dit is uniek in Groot-Leuven! De Soprano ICE Platinum is namelijk het eerste en enige laserontharingssysteem dat drie golflengten (755nm | 810nm | 1064nm) combineert in één applicator.

Elke haarfollikel bestaat uit drie anatomische hoofdstructuren en kan groeien vanuit verschillende dieptes in de huid. Soprano ICE Platinum's Trio Geclusterde Diode Technologie combineert de 3 meest effectieve lasergolflengtes voor haarverwijdering, gelijktijdig gericht op alle structuren binnen de haarfollikel op alle dieptes.

 • 3 gecombineerde technologieën voor een optimale dekking
 • Vrijwel pijnloze behandeling
 • Geschikt voor alle huidtinten
 • Het hele jaar door behandelen, ook in de zomer
 • Snelle behandeling
 • Bewezen veiligheid
 • SHR technologie: verwarmt geleidelijk de huid tot een temperatuur die effectief de haarfollikels beschadigt en voorkomt dat het haar terug groeit
 • In-motion TM techniek: houdt de laser in constante beweging voor een volledige dekking van het te behandelen gebied

 

Boek nu je afspraak of intakegesprek!

PS.: Wij krijgen ook veel mannen over de vloer die bijvoorbeeld hun rug of borst willen laten ontharen... Iedereen is welkom!

 

Veel gestelde vragen van onze klanten doorheen de jaren

Neen, de duur of het aantal sessies heeft niets te maken met de hoeveelheid haren. 

Donkere haren warmen iets vlugger op dan licht gepigmenteerde haren. Soms is het dus iets makkelijker en minder flitsen op donkere haren. Alhoewel soms en dit bij zuiderse mensen, komen er meerdere haren uit 1 haarzak en dit vermoeilijkt dan weer de behandeling. Dus het is moeilijk te voorspellen. Wij zijn daar ook eerlijk in tov de klant. Hou rekening met 9 sessies.

Nee, jammer genoeg zijn rosse haren onbehandelbaar. 

Inderdaad, brazilian bij ons betekent haren weg op de lippen en op de venushevel beslist de klant zelf. Alles weg/lijntje of een v-tje.

Bij Re-sult is dit inderdaad het geval. 

Nee, de Alma laser beschikt over de in-motion technologie wat ervoor zorgt dat de huid niet opwarmt. Dus de kleur van de huid speelt geen rol meer. Wij werken het ganse jaar door. Je hoeft je behandeling dus niet te onderbreken. 

Ja inderdaad. Geen enkel probleem. 

Nee, u zal nauwelijks zien/voelen dat er gelaserd geweest is. 

Wij zijn daar geen voorstander van omdat elke persoon anders is dus kunnen de prijzen ook verschillen. Bv. een dame van 1m55 kan een betere prijs krijgen voor de onderbenen als iemand van 1m80. En zelfs dat kan verschillen afhankelijk van waar de haren staan. Wij nodigen de klant dus liever uit. Dan kunnen we een goede uitleg geven, kennismaken en een gepersonaliseerde prijs geven. 

Zeker! De meesten zeggen: "Dit had ik veel eerder moeten doen!"

Nee, bijvoorbeeld van de benen voel je niks, de brazilian is licht gevoelig en dan nog afhankelijk van type tot type. 

Nee, tussen de behandelingen mag u enkel scheren, niet meer waxen of epileren. 

Helemaal niet. Voor de volledige benen ben je klaar op 35 min. Oksels duurt nauwelijks 5 minuten. Natuurlijk moet je je omkleden en volgende afspraken boeken. 

Dit kan. Een permanente ontharing is verschillend van persoon tot persoon. Sommige klanten hebben heel snel resultaat, bij andere personen duurt dit wat langer. Dit is geen probleem. 90% van onze klanten hebben op het einde van de rit nauwelijks nog haren en zijn zeer tevreden.

We stoppen de behandeling omdat u tijdens de zwangerschap hormonaal verstoort bent en dan zijn de resultaten niet realistisch. U krijgt een tegoedbon voor de resterende beurten. 

U krijgt een tegoedbon voor de resterende beurten. 

Dit is zeer uitzonderlijk en waarschijnlijk een andere 'commerciĆ«le aanpak' dan bij Re-sult. Wij werken vanuit het principe dat 90% van de mensen voldoende beurten hebben met het abonnement. Die andere 10% is teveel of te weinig. 

Helemaal niet. Reeds na een paar sessies zal u merken dat er nog weinig tussentijds scheerwerk aan te pas komt. 

Dit kan, maar dit is niet altijd het geval. Re-sult gaat voor een zone waar geen epileerwerk meer aan te pas komt. Hier en daar een fijn haartje kan zeker. Indien deze storen kan je ze zo met de hand uittrekken. 

Wij raden aan om om de twee jaar en dit afhankelijk van klant tot klant, een onderhoudsbeurtje aan. 

Uiteraard. Een jonge twintiger heeft nog veel groeihormoon, gaat nog zwangeren enz. Bij een oudere dame groeit alles minder vlug. Daarom zeggen we nooit dat dit voor 100% permanent is. Niemand kan dit voorzien en dit zou een leugen zijn. Maar na 15 jaar laseren hebben we al vaker mensen terug gezien die nauwelijks iets staan hebben na 10 jaar. Dus het is een succesverhaal. 

Zeker, daar houden wij geen rekening mee. 

Sinds 2006, en dit met tussen de 100 Ć  200 klanten per maand. 

Dat kan. Wij werken met het principe om een lange termijn relatie op te bouwen. Wij moeten er nog aan verdienen uiteraard maar we vinden dat onze prijzen aan de lage kant zijn voor wat we aanbieden. Zeker in het geval van een combi abonnement. We staan echter garant voor een kwalitatieve aanpak en kunnen rusten op een lange ervaringen. 

Openingsuren


 • Ma 09:00 - 13:00
 • Di 09:00 - 20:00
 • Wo 09:00 - 12:00 - NM op afspraak
 • Do 09:00 - 20:00
 • Vr 09:00 - 12:00 - NM op afspraak
 • Za Gesloten
 • ZoGesloten

Volg ons


Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en nieuwtjes!