Open poriën en onzuivere huid

Open poriën/onzuiverheden


Wat is het?
Open poriën en zwarte puntjes zijn vaak het gevolg van vroegere acné, hormonale wisselingen, ongezonde levensstijl waaronder roken of gewoon simpelweg de verslapping van de huid.  Hiervoor zijn er meerdere oplossingen. Elke oplossing zorgt voor een mooie egale en opgespannen huid. Jonger en frisser van textuur.


Hoe lossen we dit op?


Bij een professionele peeling verwijderen we de dode huidcellen van je huid door het aanbrengen van een laaggedoseerd fruitzuur. Met een peeling – van het Engelse ‘to peel’ – ‘pellen’ we je huid lichtjes af. Je huid zet een genezingsproces op, vernieuwt zichzelf en komt jonger en gerevitaliseerd uit dat proces. Na een huidanalyse stellen wij een aangepaste kuur voor. Een Glycol peeling is de meest gebruikte voor rimpels en groeven. Er zijn verschillende soorten zuren : glycol, salicyl, lactic..

Hoe wordt het ervaren?
Deze behandelingen zijn licht gevoelig.

Wat na de behandeling?
Uw huid ziet lichtjes rood.  Er kunnen kleine microscopische huidschilfers loskomen. Na een paar weken is uw huid mooi gelift en jonger. We raden een basispakket verzorging aan en het gebruik van een sunblock 50plus tot drie dagen na de behandeling.

Frequentie en duur?
Duur ongeveer 45 min.


Voor wie?
Voor iedere leeftijd en ieder huidtype. 
Voor de vermoeide huid en oudere huid: NEOREVIVE
Onzuivere huid of huid met groffe textuur: NEOREVIVE
Voor pigmentproblemen (bruine vlekken): NEOBRIGHT

Wat doet het?
Innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing die 3 essentiële behandelingen gelijktijdig uitoefent. Het verwijdert de dode huidcellen van de hoornlaag door de exfoliatie met de Casugen capsule. We brengen via infusie revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid. Nadien wordt er CO² ingeluisd waardoor er van binnenuit onmiddelijk zuurstofrijk bloed naar de huid getransporteerd wordt.

Hoe wordt het ervaren?
Dit is een zeer aangename behandeling.

Wat na de behandeling?
U heeft een mooie zuivere opgespannen huid zonder merkbare roodheden. Uw huid voelt ook gladder aan. Na een aantal sessies is uw huid jonger en meer egaal van teint. De bruine vlekjes verdwijnen of vervagen.

Frequentie en duur?
Duur ongeveer 45 min.
We stellen een kuur van 5 sessies voor, telkens om de 2 weken. 

Wat doet het?
De meeste vrouwen kunnen nog wel leven met hun lachrimpels of fijne lijntjes onder de ogen, het is de fronsrimpel die de meeste ergernis oproept. Ook boven de lip storen veel vrouwen zich vaak aan fijne lijntjes Vaak  willen we liever niet aan de botox, omdat we het niet prettig vinden dat er iets in ons gezicht wordt gespoten. Dermaneedling is een alternatief voor botox en fillers als je van je expressierimpels af wilt komen. Met dermaneedling wordt er niets in je fronsrimpel gespoten.

We gebruiken een toestel met 36 micropinnen die tot 3 mm diep in de huid microkanaaltjes maken. Deze microscopische beschadiging stimuleert de celvernieuwing, er worden nieuwe fibroblasten en elastinevezels aangemaakt. Uw rimpels worden minder diep. Afhankelijk van uw huidtype wordt een steriel ampoule ingeioniseerd.

Hoe wordt het ervaren?
Deze behandeling is zo goed als pijnloos.
Deze behandeling wordt geïntegreerd in een volledigegezichtsverzorging met reiniging, aangepaste peeling, masker en epilatie van wenkbrauwen en of lip.

Wat na de behandeling?
Uw huid ziet lichtjes rood. We raden een basispakket verzorging aan en het gebruik van een sunblock 50plus tot drie dagen na de behandeling.

Frequentie en duur?
Ongeveer 45 tot 60 min

Frequentie : om de twee weken en dit minimaal vijf maal.

Logo

Openingsuren


  • Ma 09:00 - 13:00
  • Di 09:00 - 20:00
  • Wo 09:00 - 12:00 - NM op afspraak
  • Do 09:00 - 20:00
  • Vr 09:00 - 12:00 - NM op afspraak
  • Za Gesloten
  • ZoGesloten

Volg ons


Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en nieuwtjes!