Pigmentvlekken


Wat is het?
De oorzaak van overpigmentatie is vaak hormonaal gerelateerd, een vroegere verbranding of overmatige blootstelling aan de zon stoort de werking van de melanocyten. Een overproductie van melanine zorgt voor bruine vlekken of in het slechtste geval een zwangerschapsmasker. 

Hoe kunnen wij u helpen?
Twee technieken zijn heel efficiënt. Een professionele peeling specifiek voor pigmentproblemen genoemd de Cosmela of lokaal laseren van pigmentvlekken. 


Hoe lossen wij dit op?


Bij een professionele peeling verwijderen we de dode huidcellen van je huid door het aanbrengen van een laag gedoseerd fruitzuur. Met een peeling – van het Engelse ‘to peel’ – ‘pellen’ we je huid lichtjes af. Je huid zet een genezingsproces op, vernieuwt zichzelf en komt jonger en gerevitaliseerd uit dat proces. Na een huidanalyse stellen wij een aangepaste kuur voor.

Cosmelan is de beste anti pigment peeling of tegen melasma of zwangerschapsmasker. Er is 1 verzorging in het instituut en een thuisverzorging (te respecteren) van drie maanden.

Melanostop van Mesoesthetic is een meso-peel met trans-cinnamic acid. De behandeling verheldert je gelaat en pakt je pigmentproblemen aan. De peel is geïntegreerd in een volledige gelaatsverzorging met reiniging, aangepast masker en led-therapie.

Hoe wordt het ervaren?
Deze behandelingen zijn licht gevoelig.

Wat na de behandeling?
Uw huid ziet lichtjes rood. Er kunnen kleine microscopische huidschilfers loskomen. Na een paar weken is uw huid mooi gelift en jonger. We raden een basispakket verzorging aan en het gebruik van een sunblock 50plus tot drie dagen na de behandeling.

Frequentie en duur?
Duur ongeveer 45 min.

Frequentie: 
één keer

 

 

Logo

Openingsuren


  • Ma 09:00 - 13:00
  • Di 09:00 - 20:00
  • Wo 09:00 - 12:00 - NM op afspraak
  • Do 09:00 - 20:00
  • Vr 09:00 - 12:00 - NM op afspraak
  • Za Gesloten
  • ZoGesloten

Volg ons


Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en nieuwtjes!