Re-Sult

Rimpels en groeven


Ons gelaat is voortdurend in beweging en spant onbewust onderhuidse spiertjes op. Het gevolg hiervan zijn kraaienpootjes, diepe groeven op de bovenlip, voorhoofdsrimpels en/of verrimpelde hals en decolleté.
 
Als gespecialiseerd anti-aging instituut bieden wij verschillende technieken met gespecialiseerde medische apparatuur om een mooie voor & na te bekomen. Gemiddeld verjong je 5 jaar!

Huidtrajecten & behandelingen

Gratis huidanalyse & adviesgesprek


Niet zeker wat de beste oplossing is voor jouw probleem? Nood aan een huidanalyse? Boek een gratis kennismakingsgesprek “gelaat” en wij geven individueel en eerlijk advies. Klik op de knop hieronder, kies de categorie "kennismakingsgesprek" en maak een afspraak voor "kennismakingsgesprek gelaat."

We begrijpen dat je met veel vragen zit en beantwoorden deze met plezier. We geven ook graag inzicht in realistische verwachtingen!

Wat zeggen onze klanten?

Anne-Marie

Anne-Marie is al 8 jaar trouwe klant bij Re-Sult voor huidverjonging. De troeven van Re-Sult volgens haar? De continu evoluerende technieken, toestellen en behandelingen! Oh ja, en ze onthult haar echte leeftijd ;)

Boek een gratis huidanalyse

Katrien

Katrien was al klant bij ons voor permanente ontharing en vroeg ons advies over haar gevoelige, rode huid met beginnende lijntjes. Ze nam een huidverbeteringskuur bestaande uit een combinatie van gecombineerde peels en radiofrequentie. Ze ziet een groot verschil: haar huid is veel minder reactief en ziet er veel frisser uit.

Boek een gratis huidanalyse
Logo

Openingsuren


  • Ma 08:30 - 13:00
  • Di 08:30 - 20:00
  • Wo 08:30 - 12:00 - NM op afspraak
  • Do 08:30 - 20:00
  • Vr 08:30 - 12:00 - NM op afspraak
  • Za Gesloten
  • ZoGesloten

Volg ons


Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en nieuwtjes!